/ nyomtatás

KIADÓ

 
Csór Község Önkormányzatának megüresedett egy lakása a Fő téri 10. szám alatt található kétszintes épület emeleti részében. A képviselő-testület szeretné újra bérbe kiadni. A lakásról a tudnivalók: 56 m2 alapterület, villanyfűtéses (átlagosan havi 20-22 ezer forint a költsége). Található benne egy nagyobb (17 m2) és egy kisebb szoba (12 m2), egy előszoba (6 m2), egy nagyon szépen felszerelt, tágas konyha (10 m2), valamint egy szintén tágas fürdőszoba (11 m2), ami szintén el van látva mindennel. A lakás teljesen bútorozott. Mivel 2013-ban lett teljesen felújítva, ezért gyakorlatilag azonnal be lehet költözni.A fűtésen kívül az átlagos rezsiköltség (víz, villany, csatornadíj, kommunális adó) havi szinten 12-13 ezer forint körül mozog. A lakbér: 35.000 Ft/hó. A jelentkezőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az induláskor be kell fizetni 3 havi kauciót.
 
Egyelőre várunk minden jelentkezőt, akik közül a képviselő testület fogja kiválasztani azt, aki beköltözhet (várhatóan március második felében) a lakásba.
 
Kérdezni lehet itt, az FB-n, vagy e-mailben (csetekr@t-online.hu), illetve telefonon: 06 20 5985752.
 
Jelentkezési szándékot csak fenti e-mailen, vagy papírformátumban fogadunk el! Aki szeretne jelentkezni, az a beadványában jelezze, hogy vállalja a három havi kaució befizetését a bérleti szerződés aláírásakor. Az első szerződés egy évre fog szólni, ami később meghosszabbítható lesz.