/ nyomtatás

Rendezvénysorozat

Tisztelt Polgárok!

Csór Község Önkormányzata egy pályázati konzorciumban európai uniós forrást nyert arra, hogy közösségi programokat szervezzen. A Csóri Alkotó Közösség, a Family Rock Club, a Jóbarátok Nyugdíjas Egyesület, valamint a Csóri Polgárőrség az önkormányzat mellé állt, s közösen egy Egészség hét létrehozásába fogtunk. Együttműködő partnerünk még a Csóri Csivitelő Óvoda, valamint a Csóri Mátyás Király Általános Iskola. A rendezvénysorozat célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindenkinek csak egy élete van, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy azt megóvja.

Az alábbi programokkal várjuk majd Önöket, Titeket!

Az Egészség hét április 29-én kezdődik, s május 5-én zárul.

Hétfő - Délelőtt meseterápia iskolásoknak, óvodásoknak, 17 órától a felnőtteknek. 18-20 óra között A Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete közreműködésével szűrés, tájékoztatás, tanácsadás a Művelődési Házban.

Kedd - 17 órától Dr. Nap Ágnes előadása, 18 órától előadások és tanácsadás a mozgásszervi megbetegedésekről.

Szerda (május 1.) - Egész napos majális a sportcsarnok környékén a színpadnál. Reggeli tornával indítunk, majd egy gasztronómiai délelőttel folytatjuk. Lesz főzőverseny, sajt és kenyérkészítő bemutató. Ebéd előtt egy táncbemutatót láthatnak. Délután 15 órától gyerekszínház. 16 órától Magyarország legerősebb embere, azaz Fekete Laci és két fiának bemutatója. 17 órától a Kákics Együttes zenél, utána pedig felállítjuk a májusfát a kastélykertben. 18 órától koncert a színpadon.

Csütörtök - 17 órától előadás a pajzsmirigy fontosságáról, annak működési zavarairól. 18 órától életmódelőadást tart Pataki Zita televíziós műsorvezető. Az előadások a Művelődési Házban lesznek.

Péntek - Délelőtti prevenciós előadás iskolásoknak, óvodások. Közreműködik a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. Délután véradás a Csóri Mátyás Király Általános Iskolában. 16 órától Pál Feri atya előadása a Művelődési Házban. 17.30-tól újraélesztési bemutató szintén a művházban.

Szombat - Egész napos sportversenyek (Olimpia), valamint szűrővizsgálatok a Sportcentrumban.

Vasárnap - Egész napos sportversenyek (Olimpia) a Sportcentrumban.

A rendezvényekről április elején részletes tájékoztató anyagot fogunk elkészíteni, amit minden háztartásba eljuttatunk.


Csete Krisztián
polgármester