/ részletek / nyomtatás

Tisztelt Polgárok!

Tisztelt Polgárok!A vírus elleni védekezés egyik leghatásosabb módja, ha a minimálisra csökkentjük a társadalmi mozgásunkat. Ehhez szeretnénk újabb segítséget adni egy helyben élő, Székesfehérváron gyógyszertárat vezető hölgynek köszönhetően.

/ részletek / nyomtatás

KÖZLEMÉNY!

KÖZLEMÉNY!A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a rájuk bízottakért érzett felelősségtől vezérelve a koronavírus járvány Magyarországon való megjelenése miatt meghirdetett veszélyhelyzetben, visszavonásig a következő rendelkezéseket lépteti életbe. hacsak az illetékes megyéspüspök másként nem rendelkezik:

/ részletek / nyomtatás

Ügyintézési szünet

Ügyintézési szünetAhogy azt már korábban jeleztük, a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyintézés szünetel. Azonban az ügyeket telefonon keresztül is lehet egyeztetni az ügyintézőkkel. Mivel a vezetékes vonal (22/599510) többször is túlterhelt, ezért megadom az ügyintézők mobil számát:

/ részletek / nyomtatás

KÖZLEMÉNY!

KÖZLEMÉNY!Hétfőtől tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben a Csóri Mátyás Király Általános iskolában is, melyről bővebb tájékoztatást az intézmény honlapján (http://csoriiskola.hu), továbbá az intézmény vezetőjétől Cseténé Szabados Amrita Teresától kaphatnak.

/ részletek / nyomtatás

Koronavírus

KoronavírusA Kormány a koronavírus tömeges elterjedésének megelőzése érdekében vészhelyzetet hirdetett. A rendkívüli jogrend elrendelésével számos intézkedés lépett életbe 2020. március 11. éjféltől...

/ nyomtatás

100-ból 1

100-ból 1Ápr. 18., 8:00 – ápr. 26., 20:00 Keressük a Dunántúl legjobb amatőr tekését!

/ nyomtatás

Falutakarítási nap

Falutakarítási nap2020. április 4., szombat, 9:00–13:00 - 2006 óta minden évben megszervezzük ezt a megmozdulást. Lényege, hogy a tavasz beköszöntével együtt megpróbáljuk a természetanyát tehermentesíteni, illetve a parkjainkat kicsinosítani. Ebben kérjük a segítségüket, segítségeteket! Amennyiben az időjárási körülmények nem lesznek alkalmasak, akkor új időpontot tűzünk ki.

/ részletek / nyomtatás

Bérelhető ingatlanok

Bérelhető ingatlanokCsór Község Önkormányzata kereskedelmi, szolgáltatási, vagy raktározási céllal bérbeadásra kínálja az alábbi közterület besorolású, kivett minősítésű külterületi ingatlanokat...