/ részletek / nyomtatás

Szőlőhegyi zártkertek infrastrukturális fejlesztése

Szőlőhegyi zártkertek infrastrukturális fejlesztéseÖrömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Csór Község Önkormányzata az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet támogatásával ZP-1-20-2019/5410 azonosítószámú pályázaton támogatást nyert Szőlőhegyi zártkertek infrastrukturális fejlesztése Csóron című projektjére.

/ részletek / nyomtatás

Tájékoztató

TájékoztatóA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja Önöket arról, hogy a lakossági vízmérők leolvasása bizonytalan ideig szünetel.

/ részletek / nyomtatás

E-ON

E-ONTájékoztatást kaptam az E.on munkatársaitól, hogy május 20-tól megkezdik a településen a vezetékekbe lógó fák gallyazását.

/ részletek / nyomtatás

Információk

Információk2020. május 18-tól újra megnyitjuk a használók előtt a sportcsarnokot, a tekepályát és a művelődési házat. Kérek mindenkit, hogy a vírus esetén alkalmazandó higiéniai szabályokat alkalmazzák, hogy az élet rendes kerékvágásba való visszatérése nyugodt és problémamentes legyen!

/ részletek / nyomtatás

Kedves Polgárok!

Kedves Polgárok!A Depónia Kft és a Csóri Csivitelő Óvoda együttműködésének köszönhetően május 22-26 között nagyméretű papírgyűjtő konténer kerül kihelyezésre az óvoda elé.

/ részletek / nyomtatás

Tisztelt Polgárok!

Tisztelt Polgárok!A vírus elleni védekezés egyik leghatásosabb módja, ha a minimálisra csökkentjük a társadalmi mozgásunkat. Ehhez szeretnénk újabb segítséget adni egy helyben élő, Székesfehérváron gyógyszertárat vezető hölgynek köszönhetően.

/ részletek / nyomtatás

KÖZLEMÉNY!

KÖZLEMÉNY!A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a rájuk bízottakért érzett felelősségtől vezérelve a koronavírus járvány Magyarországon való megjelenése miatt meghirdetett veszélyhelyzetben, visszavonásig a következő rendelkezéseket lépteti életbe. hacsak az illetékes megyéspüspök másként nem rendelkezik:

/ részletek / nyomtatás

Ügyintézési szünet

Ügyintézési szünetAhogy azt már korábban jeleztük, a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyintézés szünetel. Azonban az ügyeket telefonon keresztül is lehet egyeztetni az ügyintézőkkel. Mivel a vezetékes vonal (22/599510) többször is túlterhelt, ezért megadom az ügyintézők mobil számát:

/ részletek / nyomtatás

KÖZLEMÉNY!

KÖZLEMÉNY!Hétfőtől tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben a Csóri Mátyás Király Általános iskolában is, melyről bővebb tájékoztatást az intézmény honlapján (http://csoriiskola.hu), továbbá az intézmény vezetőjétől Cseténé Szabados Amrita Teresától kaphatnak.

/ részletek / nyomtatás

Bérelhető ingatlanok

Bérelhető ingatlanokCsór Község Önkormányzata kereskedelmi, szolgáltatási, vagy raktározási céllal bérbeadásra kínálja az alábbi közterület besorolású, kivett minősítésű külterületi ingatlanokat...