/ részletek / nyomtatás

A hétvége időjárása

A hétvége időjárásaAz alábbi tájékoztatást a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól kaptam: Fejér megyében, szerdán időről-időre erősebben megnövekvő felhőzet melletti változó napsütés lesz a jellemző. Helyi záporok is előfordulhatnak...

/ részletek / nyomtatás

KIADÓ

KIADÓCsór Község Önkormányzatának megüresedett egy lakása a Fő téri 10. szám alatt található kétszintes épület emeleti részében. A képviselő-testület szeretné újra bérbe kiadni.

/ részletek / nyomtatás

2018. beiratkozás

2018. beiratkozásA Táci Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjének hatáskörében eljárva értesítem a Tisztelt Szülőket, hogy Csór Község Önkormányzat Képviselő-testülete, mint fenntartó, 41/2018 (II.22.) számú határozatával a Csóri Csivitelő Óvoda általános óvodai beiratkozási időpontjait a 2018/2019-es nevelési évre a következő időpontokban határozza meg...

/ részletek / nyomtatás

Felhívás lejárt okmányok meghosszabbítására

Felhívás lejárt okmányok meghosszabbításáraA 2018. április 8. napjára kitűzött országgyűlési képviselők általános választásának zavartalan lebonyolítása, illetve a választójog gyakorlása érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy fokozottan ügyeljenek személyi okmányaik érvényességére, illetve a lejárt érvényességű okmányok megújítására.

/ részletek / nyomtatás

INGYENES TANFOLYAM

INGYENES   TANFOLYAMA „Digitális szakadék csökkentése” (GINOP 6.1.2) elnevezésű országos pályázat keretében meghirdetett tanfolyamokat szervezünk esti iskolai jelleggel. Néhány hét alatt megszerezheti azt a tudást, ami alapján egyedül is boldogulni tud az informatikai eszközök világában és otthonról is tud majd ügyeket intézni, vagy ha már eddig is tudott, most magabiztosabb lehet.

/ részletek / nyomtatás

Csór közbeszerzés

Csór közbeszerzésCsór Község Önkormányzat, mint ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Harmadik része szerint - a Kbt. 112. § (1) bekezdés b) pontjára és a Kbt. 115. § (1) bekezdésére tekintettel közbeszerzési eljárást indít az alábbi feltételek szerint.