/ nyomtatás

Értéktárbizottság

Megalakult Csóron az Értéktárbizottság.

 

Tagjai

  • Buresné Mészáros Edit
  • Hollósi Dia
  • Hári Gyula

 

A bizottság feladata, hogy összegyűjtse és különböző kiadványokban rendszerezze a településünk kulturális, néprajzi, valamint régészeti értékeit. A munkát vezeti Hári Gyula elnök, aki jelen pillanatban Csór Község Önkormányzatának közművelődési referense. A munkához nagy tisztelettel kérik a lakosság segítségét is. A következő hónapokban az lesz a legfontosabb célkitűzés, hogy minden fellelhető dokumentumot, fényképet és tárgyi eszközt lajstromba vegyenek, valamint megtalálják azon helyieket, akik munkájukkal segíteni tudják Csór kulturális térképének megrajzolását.


Nincs olyan, hogy modern, nincs olyan, hogy elavult, nincs olyan, hogy hasznos, nincs olyan, hogy értéktelen. Csak olyan van, hogy tisztában vagyunk vele, hogy közkincs, valamint olyan, hogy nem vagyunk vele tisztában, hogy közkincs. Ezért arra kérek mindenkit a bizottság nevében, hogy támogassák munkájukat azzal, hogy elmesélik a történeteiket, megmutatják féltett „kincseiket”, illetve archív fotóikat. Ezáltal egy olyan kép fog kirajzolódni a településünkről, ami minden itt élő számára meglepetést fog okozni.

Ezen az oldalon megpróbáljuk folyamatosan bemutatni a települési Értéktárbizottság munkáját, eredményeit. Tiszteljék meg a tagok és segítőik munkáját azzal, hogy néha megtekintik a csóri értékeket.

Köszönöm a figyelmet! A bizottságnak jó munkát, a lakosságnak pedig hasznos információszerzést!Csete Krisztián
polgármeste

 

Hári Gyula - Csór ragadványneveiről