/ nyomtatás

Veszélyhelyzet megszüntetése

Tisztelt Polgárok!
 
Dr. Kmetz Norbert jegyző megbízásából az alábbi tájékoztatást adom:
 
Magyarország Kormánya a 282/2020 (VI.17.) Korm. rendeletével döntött a 2020. március 11-én bevezetett veszélyhelyzet megszüntetéséről.
 
Ezek alapján a településünkön bevezetett, védekezéshez kapcsolódó intézkedéseket megszüntetjük, egyben visszaállunk a vírus előtti helyzetbe. Ez azt jelenti, hogy megszűnik az idősek számára a heti egy alkalommal biztosított bevásárlás, valamint az ebédkihordás. A polgármesteri hivatal hétfőtől visszaáll a rendes nyitvatartásra, mikor is az ügyfelek szabadon felkeresheti a kirendeltségvezetőt és az ügyintézőket.
 
Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a védekezésben, hogy ennyire fegyelmezetten és sikeresen magunk mögött tudhattuk az elmúlt három hónapot. Köszönet tehát a Csóri Polgárőrségnek, a Táci Közös Önkormányzati Hivatal és az önkormányzatunk dolgozóinak, az iskola és az óvoda dolgozóinak, a civil szervezeteknek, a civil szervezetbe nem tartozó civileknek, akik maszkokat gyártottak, a képviselő-testület tagjainak, hogy a nem hétköznapi körülmények között is részt tudtak venni a település irányításában, a három településen dolgozó körzeti megbízottaknak, Dr. Nap Ágnes háziorvosnak, valamint mindenkinek, aki tett azért, hogy a körülményekhez képest elviselhető legyen ez a negyed év.
 
További jó egészséget mindenkinek!
 
Csete Krisztián
polgármester